Over ons

Wij zijn Hartger, Ruben, Isabella en Corina en ruim drie jaar oefenen wij onze passie met heel veel plezier binnen ons familiebedrijf uit. Gezelligheid, gastvrijheid en lekker eten is waar wij voor staan. Onze kaart is geïnspireerd op de Mediterraanse keuken in combinatie met een moderne twist.


Onze chefs hebben gewerkt in Spanje, Italië en Frankrijk en hebben hun ervaring mee naar Badhoevedorp genomen. In samenwerking met onze chefs maken we elke 2 maanden een nieuwe kaart met verse producten van het moment. 


QuatreBeach is een warme woonkamer voor Badhoevedorp en omstreken, waarin wij voor een verbinding zorgen tussen jong en oud. Veel van onze inrichting bestaat uit duurzame of 2e hands spullen die wij graag een nieuwe kans geven. Wil je alleen een drankje komen drinken, dan kan dat natuurlijk ook! Wij serveren verschillende wijnen en hebben diverse bieren op de tap.

QuatreBeach ligt
in het ❤️ van Badhoevedorp

We hebben voldoende parkeerplaatsen in de buurt, maar wij adviseren lekker op de fiets te komen!

Ga naar de website van AM.
AM, de projectontwikkelaar van Quatrebras, bevindt zich boven QuatreBeach.

Meet the family!

Ruben Pen

In de zomer van 2019 afgestudeerd aan de Hoge Hotelschool The Hague. In deze periode heb ik ervaringen op gedaan, zowel in het buitenland als in Nederland, die ik nu kan inzetten bij QuatreBeach. Ook heb ik in deze periode personen leren kennen die mij adviezen geven, waar ik altijd voor open sta.

Mijn doel is om van QuatreBeach een ontmoetingsplek te creëren voor alle inwoners van en rondom Badhoevedorp. Een bar/bistro waar iedereen zichzelf kan zijn en waar dat samen zijn, ook echt met elkaar betekent. De spelletjes, die voor iedereen beschikbaar zijn, de events, onze hapjes en jullie gezelligheid gaan hier hopelijk voor zorgen. Ik heb onwijs veel zin om deze uitdaging aan te gaan en om mijn droom tot werkelijkheid te brengen.

Hartger Pen

Mijn naam is Hartger en ik ben enorm enthousiast om QuatreBeach te starten. Ik vind het bijzonder dat ik deze ervaring met mijn zoon, Ruben, mag delen en dat we van elkaar hebben kunnen leren. Samen met een team van enthousiaste, jonge studenten kijk ik uit naar de aankomende jaren. Wat ik uniek vind aan ons concept? 90% van onze materialen zijn hergebruikt en wij werken met 100% duurzame energie. Samen met drie handige mannen hebben wij gewerkt aan het resultaat dat wij voor ogen hadden. Deze drie mannen zijn inmiddels vrienden geworden. Zonder hun hulp, en die van vele andere, had het uiteindelijke resultaat niet waargemaakt kunnen worden.

Sophie

Hi, ik ben Sophie en studeer momenteel Leisure & Event Management in Amsterdam. Naast het studeren ben ik werkzaam bij QuatreBeach in de bediening. Ik vind het leuk om hier te werken omdat er een goede band is tussen collega’s en de gasten erg divers zijn. In mijn vrije tijd kom ik ook vaak langs QuatreBeach om een lekker roseetje te drinken op het terras. 


Het liefste sta ik achter het koffiezetapparaat om zo mijn latte art kunsten te verbeteren. Kom je ook snel langs voor een kopje koffie? 

Rosalie

Hoi ik ben Rosalie, en zit in mijn derde jaar van de studie built environment aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast mijn studie werk ik bij QuatreBeach in de bediening en ben ik trainster bij mijn hockeyclub. Ik werk hier al sinds de opening en heb het hier nog altijd erg naar mijn zin. Het leukste vind ik het om achter de bar de lekkerste cocktails te maken. Na mijn studie hoop ik een tijdje te kunnen gaan reizen, naar Japan bijvoorbeeld. Het lijkt me heel gaaf om te zien hoe anders het daar is vergeleken met hier. Daar werk en spaar ik nu voor!


Iedereen is welkom en onze deuren staan altijd open!

Charlize

Hey! Ik ben Charlize (rechts op de foto). Ik zit in het eerste jaar van Meewerkend Horeca Ondernemer opleiding en werk nu al 2 jaar bij QuatreBeach. Ik ben voornamelijk in de keuken te vinden maar ik sta ook achter de bar! Ik vind QuatreBeach een hele fijne plek om te werken en ik leer er ook heel veel. Ik ben gek op de drukke zomers  en het team voelt voor mij als een grote familie!

Binc

Ik ben Binc en ik studeer Communication & Multimedia Design aan de HvA. Ik ben in de zomer van 2020 begonnen bij QuatreBeach en ik vond het vanaf dag één enorm gezellig. De gasten en het team van QuatreBeach zijn altijd vrolijk en daarom vind ik het leuk om hier te werken. Ik hou me vooral bezig met de vormgeving van QuatreBeach, waaronder deze website, en de sociale media. Daarnaast ben ik ook erg creatief en DJ ik op diverse feesten.

Dilay

Hoi! Ik ben Dilay en ik studeer Leisure and event management aan de Hogeschool Inholland. Ik ben in de zomer van 2020 bij QuatreBeach komen werken en ik heb het hier erg naar me zin. Het werken bij QuatreBeach is leuk, omdat je altijd kan lachen met je collega’s en de gasten altijd super gezellig zijn.

Ralph

Ik ben Ralph en ik werk hier sinds de zomer van 2021. Hiervoor werkte ik in de supermarkt, maar sinds ik kennis heb gemaakt met hoe leuk het is om in de horeca te werken, en vooral bij QuatreBeach natuurlijk, ga ik nooit meer terug! Er heerst een super leuke werksfeer onder de werknemers. Daarnaast voetbal ik in Badhoevedorp en drink ik in mn vrije tijd graag een biertje!

Max

Hey! Ik ben Max en werk sinds februari 2022 bij QuatreBeach. Ik werk in de bediening en vind dat enorm gezellig. Op werk hangt altijd een goede sfeer en ik vind het super leuk om met gasten/collega's te kletsen. Ik zit op het Spinoza Lyceum in Amsterdam. Als ik niet werk, ben ik vaak te vinden met mijn vrienden en familie. Ik heb tot nu toe al heel veel geleerd bij QuatreBeach en hoop hier nog een aantal jaartjes te kunnen blijven werken!

Britt

Ik ben Britt en ik werk sinds begin van de zomer 2021 bij QuatreBeach. Ik studeer communicatiewetenschap aan de Universiteit Van Amsterdam. Vanaf het moment dat ik bij QuatreBeach werk voelde ik me direct thuis. Ik werk in de bediening en vind het heel leuk om de gasten een gezellige tijd te geven die ik zelf hier ook ervaar. Het is heel leuk om nieuwe mensen te leren kennen in het team maar ook mensen die een drankje komen doen. Elke dag bij QuatreBeach is weer anders en dit maakt het werk heel divers. Er is altijd gezelligheid aanwezig, dit zorgt ervoor dat ik altijd met plezier aan het werk ga. Ik heb heel veel zin in de zomer waarin weer hele gave en gezellige dingen gaan gebeuren. Ik hoop nog vele jaren bij QuatreBeach te mogen werken en jou als gast te mogen ontvangen!

Isa

Hoi! Ik ben Isa en ik werk sinds het begin van vorige zomer bij QuatreBeach. Volgend schooljaar ga ik de opleiding verpleegkunde volgen en daarnaast zal ik veel bij QuatreBeach te vinden zijn. Ik werk in de bediening, dat vind ik namelijk heel erg leuk en ik hoop nog vele jaren hier te werken.

Mirte

Hoi! Ik ben Mirte (links op de foto) en ik zit in het eerste jaar van Meewerkend Horeca Ondernemer op het ROC. Als ik werk sta ik eigenlijk altijd in de keuken, dit is ook wat ik het liefste doe. Wat ik zo leuk vind bij QuatreBeach is dat er altijd gezelligheid is. Het team van QuatreBeachis een grote familie en met z'n allen zorgen we ervoor dat onze gasten goed worden verzorgd. Kom jij ook gezellig een drankje drinken? 

Jarah

Hai! Ik ben Jarah en werk sinds de zomer 2021 bij QuarteBeach. Ik vind het super leuk! Ik begon in de afwas en kwam later in de bediening. Soms vind je me ook achter de bar! Hartger en alle collega’s zijn altijd heel gezellig en dat maakt het werken nog leuker, ik kijk uit naar de zomer!

Erkend leerbedrijf

Ben jij een MBO- of HBO-student en ben je op zoek naar een stage? Dan zit je hier goed!

Wil je meer leren over wijnen, gerechten, het organiseren van verschillende evenementen en lekker biertjes tappen achter de bar? Ben jij creatief, wil je dat jouw mening serieus genomen wordt en heb je zin om je eigen event ook echt te gaan organiseren? Dat kan bij QuatreBeach! Daarnaast zijn wij ook op zoek naar nieuwe werknemers, bekijk de vacatures via onderstaande knop.